Hur Moderna Organisationer Fungerar : Introduktion i Organisation och Ledarskap Dag Ingvar Jacobsen

ISBN:

Published: 2014

524 pages


Description

Hur Moderna Organisationer Fungerar : Introduktion i Organisation och Ledarskap  by  Dag Ingvar Jacobsen

Hur Moderna Organisationer Fungerar : Introduktion i Organisation och Ledarskap by Dag Ingvar Jacobsen
2014 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 524 pages | ISBN: | 6.57 Mb

Denna lärobok ger läsaren en grundlig presentation av organisationsteorin. Klassiska ansatser och moderna perspektiv används parallellt för att belysa det som påverkar hur människor tänker och handlar i en organisation. Texten är rik på exempel ochMoreDenna lärobok ger läsaren en grundlig presentation av organisationsteorin. Klassiska ansatser och moderna perspektiv används parallellt för att belysa det som påverkar hur människor tänker och handlar i en organisation.

Texten är rik på exempel och författarna har lagt stor vikt vid att stimulera läsaren att reflektera över sina egna erfarenheter av organisationer.Boken består av tre huvuddelar som belyser olika aspekter av organisationsämnet. Den första delen tar upp mål, effektivitet, organisationsstruktur, organisationskultur, makt och organisationers omgivning. Den andra delen ser närmare på viktiga processer i en organisation såsom motivation, kommunikation, förändring, lärande och ledarskap. Tredje delen ägnas åt frågan hur man kan studera organisationer.Boken är främst avsedd att användas som lärobok på introducerande högskolekurser i organisationsteori.

Tack vare dess många illustrerande exempel och pedagogiska upplägg vänder den sig till alla som är intresserade av organisationsfrågor.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Hur Moderna Organisationer Fungerar : Introduktion i Organisation och Ledarskap":


alabarda-metal.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us